Varaa huolto Toyotallesi Lähtisitkö koeajolle? Laske Toyota Jousto -rahoitus Ota yhteyttä

Prius+

Hybriditilaa 7 hengelle.

Iso tila-auto ennätyspienillä CO2-päästöillä.

Prius+ on Euroopan ensimmäinen 7-paikkainen täyshybridi. Se on täysiverinen iso tila-auto, vaikka sen CO2-päästöt ovat pikkuautoluokkaa eli vain 95 g/km. Alhaisen kulutuksen ja päästöjen vuoksi ei kuitenkaan tarvitse tyytyä kompromisseihin mukavuudessa. Jo Prius+:n vakiovarustelukin on ylellinen.

Hybrid Alkaen
40238,25
Toyota Jousto -rahoitus esim.
425,90 €/kk
Laske rahoitus
Yhdistetty kulutus
5.8 – 6 l/100km
Yhdistetty CO2
Uusi WLTP-mittaustapa

131 – 135 g/km
Teho
134 – 134 hv
Yhdistetty kulutus
5.8 – 6 l/100km
Yhdistetty CO2
131 – 135 g/km
Teho
134 – 134 hv

Valitse sopiva varustelutaso

300 g CO2/km
15 l /100km
Loading...
Sulje

Life
Life -varustetaso sisältää lukuisia ajonautintoa lisääviä varusteita kuten adaptiivinen vakionopeussäädin, Bi-LED-ajovalot, mediakeskus navigoinnilla, Pre-Collision Plus -järjestelmä jalankulkijatunnistuksella, automaattiset kaukovalot, kaistavahti, liikennemerkkien tunnistus, avaimeton lukitus ja –käynnistysjärjestelmä sekä automaatti-ilmastointi.

Life

Sulje

Active
Active -varustetaso tuo ajamiseen mukavuutta, josta nauttivat kaikki. Varusteluun kuuluvat Life-varusteiden lisäksi esimerkiksi peruutuskamera, tummennetut takaikkunat, synteettinen osanahkaverhoilu, nahkaverhoiltu ohjauspyörä sekä sadetunnistin.

Active

Sulje

Premium
Premium -varustelussa yhdistyy huipputeknologia ja tyylikkyys: Active-varustelun lisäksi Premiumissa on Skyview-panoraamakatto, JBL Premium Sound System, 17" kevytmetallivanteet sekä mediakeskuksen puheohjausominaisuus.

Premium

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot