Meiltä nyt rajoitettu erä Camry 2.5 Hybrid Style Edition -malleja nopeimmille

Tyylikkäässä Camryssa Toyotan itselataavan hybriditekniikan edut, ison sedanin tilavuus ja ylellinen viimeistely yhdistyvät täydelliseksi kokonaisuudeksi. Näyttävä Camry on myös ylellisesti varustelteltu ja täynnä edistyksellistä teknologiaa. Tarjoamme nyt rajoitetun erän Camry 2.5 Hybrid Style Edition -malleja erikoishintaan 39 987 €, jolloin asiakasetusi on jopa 2 100 €.

Kun istut tyylikkääseen Camryyn, myös sinä lataat akkusi. Kohtaat hienostuneen nahkaverhoilun ja näyttävien koristepaneeleiden kuviot. Säädät sähkösäätöiset istuimet täydelliseen asentoon ja painat auton napista käyntiin. Miltä kuulostaa? Hiljaiselta, tietenkin. Camryn 2.5-litrainen hybridivoimanlähde tarjoaa jopa 218 hv hiljaista hybridivoimaa, polttoaineen kulutuksen ja CO2-päästöjen pysyessä kuitenkin maltillisella tasolla. 

Camryn tyylikkäässä matkustamossa jokainen yksityiskohta on tinkimättömästi viimeistelty. Kuljettajan ympärille suunnitellut sisätilat tarjoavat koko joukon älykästä teknologiaa ja erinomaisen ajoasennon, matkustajien nauttiessa ylellisestä matkanteosta ja väljistä sisätiloista. Monikäyttöinen ja tilava tavaratila viimeistelee matkustusmukavuuden.

Suorituskyky kohtaa eleganssin

Elegantti muotoilu, edistyneet teknologiaratkaisut ja 218 hv hiljaista hybridivoimaa. Ylellinen Camry Hybrid ruokkii kaikkia aisteja. 
   
Kattavasti varusteltu Toyota Camry 2.5 Hybrid Style Edition nyt erikoishintaan 39 987 €

Toyota Jousto kk-erä alk. 838 €.

 

Vakiovarusteina mm.
  • nahkaverhoilun sähkösäätöisin etuistuimin
  • ohjauspyörän sähkösäädöt
  • tummennetut lasit
  • 18” kevytmetallivanteet
  • Toyota Touch -mediakeskuksen 8” kosketusnäytöllä ja navigoinnilla
  • älypuhelimen langattoman latauksen
  • Toyota Safety Sense -turvallisuusjärjestelmän (sis. peruutusvahdin ja kuolleen kulman varoittimen)
  • LED-sumuvalot edessä

TOYOTA JOUSTO. PAREMPI TIE UUTEEN AUTOON.

Toyota Jousto on uudenlainen tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä, maksat vain auton käytöstä. Toyota Joustoon kuuluu aina taattu hyvityshinta sekä halutessasi Toyota Huoltosopimus. Ne takaavat mielenrauhan ja pienen kuukausierän. Tutustu Toyota Jousto -rahoituksen esimerkkilaskelmaan:

Toyota Camry 2.5 Hybrid Style Edition: 383 €/kk

 

Toyota Camry 2.5 Hybrid Active 39 987,03 €
(sis. toimituskulut 600 € )

Toyota Jousto kk-erä: 383 €
Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (7 997,41 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 17 525 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,63 %. Luoton määrä 31 989,62 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 35 547,37 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot