Hyödynnä Hiluxin varustekampanja

Rajattuun erään Hilux-malleja varustepaketti hintaan 690 €

Viimeistele Hilux-mallisi kattavalla varustepaketilla. Tarjoamme nyt rajattuun erään nopean toimituksen Hilux Double Cab Invincible- ja Hilux Double Cab GR Sport -malleja 17" talvirenkaat kevytmetallivantein, vetokoukun sekä lavan suojapohjan hintaan 690 €.

Hilux on elementissään niin työ- kuin vapaa-ajan ajossa jopa kaikkein vaativimmissakin olosuhteissa. Minne matkasi viekään, tämä lava-autojen valtias kuljettaa sinut perille. Sen tehokkailla ja kestävillä moottoreilla sekä 3,5 tonnin vetokyvyllä se pystyy mihin vaan.

Hilux Double Cab -mallissa on riittävästi tilaa isommallekin ryhmälle, ja sen matkustamo on suunniteltu sekä mukavuutta että tyylikkyyttä silmällä pitäen. Invincible- ja GR Sport -varustetasot nostavat tasoa entisestään mm. koristelluilla yksityiskohdilla, JBL Premium -audiojärjestelmällä sekä Smart Entry & Start -avaimettomalla käynnistysjärjestelmällä.

 

Tutustu Hiluxiin   Varaa koeajo

Erikoisratkaisut

Hilux taipuu moneen käyttöön jo sellaisenaan, mutta välillä ammattilaistarpeet vaativat erikoisratkaisuja. Me ymmärrämme tämän hyvin – siksi tarjoammekin kattavasti erilaisia räätälöityjä ratkaisuja. Erikoisratkaisut toimitamme avaimet käteen -periaatteella.

 

Lue lisää erikoisratkaisuista

Kampanja on voimassa rajattuun erään Hilux Double Cab Invincible- ja Hilux Double Cab GR Sport -malleja. Varustepaketin hinta asennettuna viimeisen 30 päivän aikana 690 €. Ohjevähittäishinta 4 677 € (talvirenkaat kevytmetallivantein 2 708 €, lavan suojapohja 750 € ja vetokoukku 1 219 €). Kampanjahinta voimassa uusiin asiakastilauksiin toistaiseksi. Edellyttää rekisteröinnin viimeistään 31.5.2024. Kuvien autot erikoisvarustein.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot