Toyotan startti 2021

Suomen suosituimmat hybridit huippueduin 

Starttaamme vuoteen 2021 komeasti Suomen suosituimpana automerkkinä. Lämmin kiitos uskollisimme asiakkaillemme! Menestyksen kunniaksi tarjoamme jopa tuhansien eurojen arvoiset edut Suomen suosituimpaan hybridimallistoon. Tutustu erikoishinnoiteltuun ja kattavasti varusteltuun Hybrid Edition -mallistoomme ja hyödynnä myös talvirengastarjouksemme: tarjoamme nyt useisiin Toyota-malleihin talvirenkaat kevytmetallivantein veloituksetta.

Tervetuloa tutustumaan mallistoomme ja huippuetuihimme! Koeajosi voit varata jo ennakkoon.

Varaa koeajo  

Onnea Corolla!

Uudestisyntynyt Toyota Corolla on valloittanut suomalaisten sydämet. Suomen suosituin hybridimalli on myös Suomen suosituin automalli. Ykköspaikan kunniaksi tarjoamme nyt kaikkiin Corolla-malleihin talvirenkaat kevytmetallivantein veloituksetta.

Listasimme kymmenen syytä, miksi sinunkin kannattaisi valita seuraavaksi autoksesi Toyota Corolla – Suomen suosituin auto.

10 syytä valita Corolla »

Erikoishinnoiteltu Hybrid Edition -mallisto

Erikoishinnoitellut Hybrid Edition -mallimme tarjoavat vieläkin enemmän vastinetta rahalle. Esim. valitessasi Corolla Touring Sports 1.8 tai 2.0 Hybrid Active Edition -mallin saat mm. lämmitettävän ohjauspyörän, Toyota Touch® 2 with Go -mediakeskuksen navigoinnilla ja bi-led-ajovalot ilman lisäveloitusta, jolloin varuste-etusi on yli 800 €. Tarjoamme nyt lisäksi kaikkiin Hybrid Edition -malleihin talvirenkaat kevytmetallivantein erikoishintaan. Valitessasi Corolla Touring Sports 1.8 tai 2.0 Hybrid Active Edition -mallin saat talvirenkaat kevytmetallivantein hintaan 0 €, jolloin kokonaisetusi on yli 2 400 €.

Tutustu Hybrid Edition -mallistoon »

Toyotan talvirengasedut

Tarjoamme nyt useisiin Toyota-malleihin talvirengasyhdistelmän kevytmetallivantein veloituksetta tai erikoishintaan. Esim. valitessasi uuden Yarisin saat talvirenkaat kevytmetallivantein veloituksetta, jolloin etusi on jopa 1 200 €.

Tutustu mallikohtaisiin etuihin »

Hyödynnä romutuspalkkio

Toyotan hybridimallistossa on kattava valikoima malleja, joiden hankintaan voit hyödyntää romutuspalkkion. Kun romutat 10 vuotta vanhan autosi ja ostat tilalle uuden Toyotan, jonka päästöt ovat enintään 120 g, voit hyödyntää 1 500 tai 2 500 euron romutuspalkkion käsirahana uuteen autoosi. Sen jälkeen maksat autostasi kiinteä kuukausierää.

Katso, mihin Toyota-malleihin voit hyödyntää romutuspalkkion »

Talvirenkaat kevytmetallivantein 0 € malleihin Corolla, Yaris (pois lukien GR Yaris), Prius, Prius Plug-in Hybrid, Camry (rajoitettuun erään) ja Aygo, 490 € malleihin C-HR ja RAV4 (pois lukien RAV4 Plug-in Hybrid). Talvirengastarjous koskee uusia asiakastilauksia (vain yksityistilauksia) ja on voimassa 14.1.2021 asti.

TOYOTA JOUSTO. SUOMEN SUOSITUIN TAPA RAHOITTAA TOYOTA.

Toyota Jousto on uudenlainen tapa hankkia uusi auto kiinteällä kuukausierällä, maksat vain auton käytöstä. Toyota Joustoon kuuluu aina taattu hyvityshinta sekä halutessasi Toyota Huolenpitosopimus. Ne takaavat mielenrauhan ja pienen kuukausierän. Tutustu Toyota Jousto -rahoituksen esimerkkilaskelmaan:

 

Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Active Edition: 274 €/kk

 

Toyota Corolla Touring Sports 1.8 Hybrid Active Edition: 30 099,12 €
(sis. toimituskulut 600 € ja talvirenkaat kevytmetallivantein 0 €).

Toyota Jousto kk-erä: 274 €
Rahoitusaika 48 kk. Kilometrit 60 tkm. Käsiraha 20 % (6 019,82 €). Suurempi viimeinen osamaksuerä/taattu hyvityshinta 14 085 €. Korko 2,95 %. Käsittelymaksu 9 €/kk. Perustamiskustannus 180 €. Todellinen vuosikorko 3,82 %. Luoton määrä 24 079,30 €. Luoton ja kustannusten yhteismäärä 26 962,92 €. Edellyttää hyväksytyn luottopäätöksen ja kaskovakuutuksen. Luoton myöntäjä Toyota Finance Finland Oy, Korpivaarantie 1, Vantaa.

Kysy lisätietoja tai vaihtotarjousta

Ota yhteyttä Myyjien yhteystiedot