Yhdistä itsesi ja Toyotasi

Maksuttoman MyToyota-mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää Toyota-autoosi liittyviä Connected-palveluita, joiden avulla pysyt aina yhteydessä autoosi. Voit mm. paikantaa pysäköidyn autosi, käyttää monipuolisia etähallintaominaisuuksia ja varata huollon helposti suoraan sovelluksesta. Toyota-mallistasi riippuen saatavillasi on joko hybridi- tai sähköajovalmentaja, joka analysoi ajotapaasi ja kertoo, kuinka voit ajaa entistä taloudellisemmin ja säästää polttoainekuluissa.


Auton multimedialaite antaa mm. reaaliaikaista liikennetietoa ja varoituksen lähestyvästä nopeusvalvontakamerasta. Lisäksi voit etsiä huoltoasemia tai sopivia pysäköintipaikkoja suoraan multimedialaitteelta. Palveluiden saatavuus vaihtelee mallin ja varustetason mukaan.
 

Pysy yhteyksissä

MyToyota-tilin avulla hallitset monipuolisemmin multimediajärjestelmääsi ja saat hyödyllisiä tietoja autostasi MyToyota-sovelluksen ja MyToyota-portaalin kautta. Voit ottaa MyToyota-sovelluksen palvelut käyttöösi kun olet tilannut uuden Toyota-auton, ja seurata sen matkaa tehtaalta luoksesi!

Lataa tästä ohje sovelluksen ja palvelujen käyttöönottoon

Lataa ohje (pdf)

MyToyota-mobiilisovellus
 

Pysy yhteydessä autoosi älypuhelimesi avulla

Maksuttoman MyToyota-mobiilisovelluksen avulla voit hyödyntää uuteen Toyota-autoosi liittyviä Connected-palveluita. Palveluiden avulla pysyt yhteydessä autoosi ja voit esim. paikantaa pysäköidyn ajoneuvosi tai saada vinkkejä taloudellisempaan ajoon.

Hybridi- ja sähköajovalmentaja

Aja sähköllä pidemmälle
Ajovalmentaja auttaa sinua kehittymään taloudellisena kuljettajana ja säästämään rahaa. Se antaa tietoa sähköajostasi ja auttaa sinua ajamaan vieläkin pidemmälle sähköllä. Ottamalla kaiken irti sähköajokantamastasi säästät sekä rahaa että ympäristöä.

Etähallintapalvelut

Saatavilla valittuihin malleihin
Voit tarkastaa jäljellä olevan sähköajokantaman sekä käynnistää, lopettaa tai ajastaa autosi akun latauksen helposti puhelimesi ruutua napauttamalla. Lisäksi voit käynnistää auton lämmityksen tai jäähdytyksen MyToyota-sovelluksen kautta. Onko auto hukassa suurella parkkialueella? Paikallista se helposti kytkemällä hätävilkut päälle sovelluksen kautta.

Ajoneuvon tilausseuranta

Seuraa autosi matkaa 
Ajoneuvon tilausseurannasta voit tarkastaa, missä vaiheessa autosi valmistus ja kuljetus on.

Ajohistoria

Tarkastele ajohistoriaasi 
MyToyota-sovelluksen avulla voit tallentaa ajohistoriasi. Ajohistorian kautta voit tarkastella mm. matkojesi kestoja sekä ajonopeuksia.

Huollon verkkovaraus

Helposti sovelluksen kautta
Varaa lähestyvä huolto helposti suoraan MyToyota-sovelluksesta.

Etsi ajoneuvoni

Mihin parkkeerasin? 
Etsi ajoneuvoni -toiminto hyödyntää Googlen karttapalveluita. Sen avulla löydät pysäköidyn autosi helposti etänä, ja lisäksi voit jakaa auton sijainnin perheellesi ja ystävillesi.

 

Lataa MyToyota-mobiilisovellus matkapuhelimeesi.

    

Multimedia
 

Helppokäyttöinen navigointi- ja viihdejärjestelmä

Multimedialaite mahdollistaa suosikkisovellustesi käytön osana autoa. Lisäksi voit saada mm. reaaliaikaisia liikennetietoja tai varoituksen lähestyvästä nopeusvalvontakamerasta.  Voit myös etsiä esimerkiksi sopivia pysäköintipaikkoja tai mielenkiintoisia matkakohteita.

Reaaliaikaiset matkatiedot

Reitinlaskenta reaaliaikaisesti 
Pysy ajan tasalla siitä, mitä tien päällä tapahtuu. Autosi navigointijärjestelmä ilmoittaa sinulle, mikäli reitilläsi on tapahtunut jotain yllättävää ja ehdottaa sinulle sopivia vaihtoehtoisia reittejä määränpäähäsi.  

Varoitus lähestyvästä nopeusvalvontakamerasta

Aina oikea ajonopeus 
Ei enää ylinopeutta epähuomiossa. Navigointilaitteesi varoittaa sinua aina, kun olet lähestymässä nopeusvalvontakameraa.

Huoltoasemat

Tankkaaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa 
Löydä itsellesi sopiva huoltoasema, olipa se sitten määränpäässäsi, missä tahansa matkan varrella tai lähinnä nykyistä sijaintiasi. Voit etsiä huoltoaseman esimerkiksi hinnoittelun perusteella tai hakea tietyn huoltoasemaketjun lähintä toimipistettä.

Google Street View -katunäkymäpalvelu

Tiedä, mitä etsit 
Google Street View -katunäkymäpalvelun avulla voit tarkastella määränpäätäsi 360 asteen näkymällä. On helpompi löytää perille, kun tietää mitä etsii.

Pysäköinti

Löydä sopiva pysäköintipaikka valmiiksi 
Voit etsiä sopivan pysäköintipaikan valmiiksi määränpäästäsi, mistä tahansa reittisi varrelta tai läheltä nykyistä sijaintiasi.

Sää

Älä anna sään yllättää 
Tarkasta valmiiksi, millainen sää määränpäässäsi vallitsee nyt tai saapumisesi aikaan. Tallenna suosikkimatkakohteesi tietääksesi aina, millainen sää siellä on.

Älypuhelinintegraatio

Parempia yhteyksiä. 
Apple CarPlayn ja Android Auton avulla voit suoraan hyödyntää puhelimesi toimintoja auton multimedianäytössä. Palvelun saatavuus vaihtelee mallikohtaisesti.

Lähellä olevat mielenkiintoiset kohteet

Löydä mielenkiintoiset pysähtymispaikat 
Navigointilaitteesi avulla löydät helposti lähellä olevat, sinua kiinnostavat kohteet.

 

*Kaikkien yllä esiteltyjen palveluiden saatavuus vaihtelee mallin ja varustetason mukaan. Kysy meiltä lisätietoja!

Lue aiheesta lisää Toyotan kotisivuilta.

Lue lisää