Sopimusehdot

 

Noudatamme hyvän kauppatavan lisäksi Autoalan kuluttajaneuvottelukunnan (AUNE) hyväksymiä ja kuluttaja-asiamiehen tarkastamia autokaupan tilaus- ja kauppasopimusehtoja. Huutokauppakohteissa AUNE ehdot eivät ole voimassa.

Etämyynnin sopimusehdot

Etämyynti on kaupankäyntiä, jossa myyjä ja ostaja eivät ole yhtä aikaa paikalla. Kauppa tapahtuu kokonaan sähköpostin, puhelimen tai muiden viestintävälineiden välityksellä. Mikäli autoon on tutustuttu etukäteen No-Pan Auton toimipisteissä ja sen jälkeen sovittu kaupat etänä, etämyyntisäännökset eivät sovellu. 

Ostajan palautusoikeus

  • Ostajalla on oikeus peruuttaa kauppa 14 vuorokauden kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruuttamisen määräaika päättyy 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun ajoneuvo on vastaanotettu.
  • Palautusoikeus koskee yksityiskäyttöön hankittua, käteisellä tai osamaksulla ostettua ajoneuvoa. Palautusoikeus ei koske ammatti- tai kilpailukäytössä ollutta tai jälleenmyyntitarkoitukseen hankittua ajoneuvoa.
  • Ostajan on oltava yhteydessä myyjäliikkeeseen ennen palautusta ja sovittava palautuksen tarkemmat yksityiskohdat. Ostajan tulee palauttaa auto siihen toimipisteeseen, josta ajoneuvo on luovutettu. Auto on palautettava viivytyksettä, kuitenkin viimeistään 14 vuorokauden kuluttua perumisilmoituksen tekemisestä.
  • Palautettavan auton tulee olla samassa kunnossa kuin se oli ostajalle luovutettaessa. Autossa tulee olla kaikki kauppahintaan kuuluneet asiakirjat, varusteet ja avaimet. Mahdolliset pesu- ja puhdistuskustannukset vähennetään palautettavasta summasta.
  • Palautushetkellä autolla on saanut ajaa enintään 300 kilometriä. Ylimenevistä kilometreistä veloitetaan 0,30 € / km auton arvon alenemisen vuoksi, jotka vähennetään palautettavasta summasta. Ostajalle ei palauteta auton kuljetukseen liittyviä kuluja.
  • Automyyjämme tarkistavat yhdessä ostajan kanssa palautettavan auton kunnon ja palautuksen ehtojen täyttymisen. Palautussumma maksetaan ostajan ilmoittamalle tilille 14 vuorokauden sisällä auton palautuksesta. No-Pan Auto Oy pidättää oikeuden maksujen palautuksesta, kunnes ajoneuvo on palautunut liikkeeseen tai kunnes asiakas on osoittanut lähettäneensä ajoneuvon takaisin.
  • Jos No-Pan Auto Oy huomaa ostajan palauttamassa ajoneuvossa tai tuotteessa puutteita myöhemmin, jotka ovat syntyneet ajoneuvon tai tuotteen ollessa ostajan hallussa, on No-Pan Auto Oy:llä oikeus hakea tuotteen palauttaneelta ostajalta takaisin ajoneuvon tai tuotteen arvon alenemista vastaava summa.

Maksuehdot

  • Ostaja maksaa kauppahinnan tilisiirrolla, rahoituksella tai käteisellä ajoneuvon luovutuksen yhteydessä, ellei muuta sovita.
  • Myyjä ei ole velvollinen luovuttamaan ajoneuvoa ostajalle ennen kuin käteisellä maksettavaksi sovittu kauppahinta on maksettu.
  • Mikäli ajoneuvosta solmitaan osamaksusopimus, myyjä luovuttaa ajoneuvon ostajalle, kun sovittu käsirahaosuus on maksettu myyjälle ja myyjä on saanut hyväksytyn luottopäätöksen rahoitusyhtiöltä.