KINTO One Huoltoleasing

Läpinäkyvintä huoltoleasingpalvelua yrityksille

KINTO One Huoltoleasingilla saat autot yrityksesi käyttöön kattavalla ja huolettomalla sopimuksella. Jokaisessa sopimuksessa on mukana läpinäkyvä taulukkohinnoittelu, jonka avulla myöskään muuttuva auton käyttötarve ei aiheuta odottamattomia kuluja.
 

Ota yhteyttä

Huoltoleasingissa vuokraat auton yrityksesi käyttöön valmiiksi paketoidulla kuukausierällä haluamallesi ajalle ja sopimuksen lopussa palautat auton.

Huoltoleasingissa riskin auton tulevaisuuden arvosta sekä huolloista ja korjauksista kantaa vuokralleantaja. Myös renkaiden kausivaihdot ja uusimiset kuuluvat hintaan. Huoltoleasing ei sido käyttöomaisuutta taseeseen ja kuukausivuokra sisältää arvonlisäveron.

KINTO One Huoltoleasingissa jokaisen sopimuksen mukana tulevan taulukkohinnoittelun avulla tiedät jo sopimusta tehdessäsi eri ajosuoritteiden ja autonpitoaikojen leasingkustannukset. Voit päivittää sopimusta kilometrien tai sopimuksen pituuden osalta missä vaiheessa vain, ilmoittamalla siitä meille, tai vaihtoehtoisesti sopimus tasataan taulukon mukaisesti sen päättyessä.

KINTO on Toyotan kansainvälinen globaali liikkuvuuspalvelubrändi, joka toimii jo yli 30 maassa erilaisten ihmisten liikkuvuutta edistävien palveluiden tarjoajana.

KINTO One Huoltoleasing

Huoltoleasing yrityksille
 

Lue lisää