No-Pan Auto kotiintoimitus

 

Voit ostaa auton helposti ja vaivattomasti vaikka omalta kotisohvaltasi. Toimitamme halutessasi auton kotiovellesi, työpaikallesi tai muuhun sovittuun paikkaan. Toimituspalvelumme palvelee manner-Suomen alueella ja palvelun veloitus on 99 euroa.

Palvelu on saatavilla kaikkiin yli 5 000 euron vaihtoajoneuvoihin.

 

Miten auton kotiintoimitus toimii?

  1. Etsi valikoimastamme sinua kiinnostava ajoneuvo ja ota yhteyttä automyyjäämme. Voit ottaa yhteyttä soittamalla, sähköpostilla, Whatsapilla tai yhteydenottolomakkeen kautta.
  2. Myyjämme antaa sinua kiinnostavasta autosta tarkan selvityksen ja esittelee auton halutessasi videopuhelun välityksellä. Samalla käydään läpi kauppasumma ja mahdollisen vaihtoauton hyvityshinta. Lisäksi voitte sopia myös rahoituksesta vakuutuksesta ja muista lisäpalveluistamme.
  3. Toimitamme sähköpostiisi henkilökohtaisen kauppatarjouksen ja kotiintoimitusehdot. Sinun tulee hyväksyä annetut toimitusehdot ja sopia myyjän kanssa tarkemmat toimituksen yksityiskohdat.
  4. Kauppojen jälkeen toimitamme auton sovittuun paikkaan ja sovittuna ajankohtana. Voit rauhassa tutustua autoon ja käydä koeajolla. Tarkista, että auto on sovitun mukainen ja vastaa toiveitasi.
  5. Allekirjoita kauppasopimus ja auto on sinun. Nauti uudesta autostasi!

Kotiintoimituspalvelu on turvallinen valinta, koska kotiin toimitetulla autolla on 14 vuorokauden palautusoikeus, joka alkaa vasta toimituspäivästä. Lisätietoja kotiintoimituspalvelusta saat No-Pan Auton toimipisteistä. Auton palautusehdot voit käydä lukemassa myös täällä.